Vellykket klubbkveld

Klubbkveld 25.09.2015Oppmøtet var over all forventning under gårsdagens klubbkveld. Vel 20 stykker tok turen til Bodø Fallskjemklubbs lokaler for å møtes og slå av en prat med gamle og nye kjente, og ikke minst delta på spennende fly-quiz med quizmaster Bjørn Skogøy bak spakene. Spesielt hyggelig var det å se at andelen nye medlemmer var høy. Vi noterer oss at det gikk tomt for enkelte forfriskende leskedrikker, og skal sørge for å øke final reserve til neste gang.

Vinnere av quiz 25.09.2015Etter flere spennende runder med både flykjenning og oppfriskning av flyteori, var det til slutt laget MTOW (Max Take-Off Weight) med Vidar Kilen og Jøran Hetty som stakk av med quiz-seieren! Premie bestående av enhver flyturs essensielle tilbehør (sjokolade og AA-batterier) ble behørig overrakt av initiativtaker Solrun. Vi gratulerer!

Seilende opp på en hederlig andreplass kom laget REDlovers som åpenbart gleder seg til den nye motoren er ferdig montert, og på delt tredjeplass lå lagene Tricolori og Kull 2010. Vi takker alle deltagende lag for innsatsen!

Neste sosiale happening i flyklubben blir landingskonkurranse førstkommende lørdag 3. oktober. Vi krysser fingrene for at værgudene står oss bi.