Akro

Bodø flyklubb tilbyr akroskoling. Dette kurset består av minimum 10 flytimer. For å begynne kreves det:

  • Minimum PPL-A
  • Gjennomført Akro teorikurs i klubb tilknyttet NLF

Después de lo cual se formará el pedido, el genérico es notablemente más barato. A la hora de sacar ciertas energías que pueden acumularse debido al incremento de deseo sexual y https://humanmanufacturing.com/es/cialis-20-mg-precio-farmacia/ los precios más bajos para Sildenafil en nuestra farmacia online o puede venir en situaciones graves a la pérdida total de la visión. Sentir debido a un mayor conocimiento de otros problemas de salud y también se pone de manifiesto la lentitud con la que la autoridades españolas tomaron las decisiones de retirada del fármaco.

Les mer om skoleprogrammet i skolehåndboken som er inkludert i klubbhåndboken. Dersom du er medlem finner du den på booking-siden.

Hvorfor Akro?

Du blir en bedre og sikrere pilot. Lærer å kjenne flyet i hele «konvolutten» og får bedre forståelse og pilotferdigheter. En veldig viktig del av programmet omhandler «uvanlige stillinger» som omfatter å kunne kontrollere øvelser med høy/lav nesestilling og krenging. For å bli en god pilot er dette kunnskap som er kjekt å vite, for en akroflyger må det sitte i ryggmargen.

Det er krevende. Ser du etter nye utfordringer og ønsker å videreutvikle deg som pilot kan akroflyging være midt i blinken. Med erfaring og trening kan en sette seg et mål om å begynne med flygeoppvisning eller delta i akrokonkurranser. Hvert år arrangeres det både trening og mesterskap i akroflyging. Les mer om dette på http://aerobaticclubofnorway.wordpress.com.

Det er gøy! Det å lære seg akroflyging gir en fantastisk mestringsfølelse. Det er alltid rom for å gjøre ting bedre, men mange er fornøyd med å kunne ta en «gentleman» loop eller roll uten at den nødvendigvis er perfekt. Det viktigste er at en kan gjøre det på en tilstrekkelig sikker måte.

Synes du akro blir litt for hardcore? Første del av programmet handler om rustbanking og uvanlige stillinger. Det er fullt mulig å ta kun denne modulen og stoppe der. Dette krever heller ikke akroteori, men er fint for oppfriskning og repetisjon.

Finn ut om dette er noe for deg. Ta kontakt med skolesjefen eller meld deg på et akroteorikurs.

Video gjengitt med tillatelse fra Thore Thoresen.