Klubbtur til AERO 2016

I slutten av april avholdes årets største flyhappening i Europa, nemlig flymessen AERO Friedrichshafen. Bodø Flyklubb stiller med minst en håndfull medlemmer, og interesserte oppfordres til å bli med!

Her er det mye å se på for enhver flyentusiast, og fokuset er på GA. En- og flermotors småfly, jetfly, mikrofly, elektriske fly, seilfly, helikoptere, gyrokoptere, droner og ikke minst utstyr – det meste er med.  I år skilter man bl.a. med egne fokusområder som e-flight expo, Avionics Avenue og AERODrones RPAS expo.

AERO 2016 vil omfatte over 600 utstillere og 33 000 besøkende, og finner sted ved Friedrichshafen flyplass (ICAO: EDNY) som ligger like i nærheten av Bodensjøen i Tyskland.

Litt praktisk info: Messen avholdes i tidsrommet 20.-23. april og billetter koster 18 euro per dag eller 33 euro for 2 dager. Barn/ungdom opp til 16 år slipper inn gratis. Friedrichshafen ligger sentralt plassert nært grensen til Sveits og Østerrike, og kan nås med bil eller tog fra flere større flyplasser. Vi flyr til München den 21. og satser på overnatting innenfor kurant kjøreavstand til messeområdet.

Kan du tenke deg å være med? Ta kontakt med Trond M. på trond(at)markussen.no eller John Eivind på admin(at)bofly.org!