Bli pilot! Infomøte om kurs til privatflygersertifikat 2019-2020

Har du lyst å realisere drømmen om å bli pilot? Kom på gratis informasjonsmøte så får du vite hva som må til for å ta flysertifikat, samt hvilke muligheter som finnes for å oppnå den nødvendige praktiske og teoretiske kunnskapen slik at DU kommer deg bak spakene!

Bodø Flyklubb driver flyskole med praktisk og teoretisk utdanning frem til privatflygersertifikat av type PPL-A eller LAPL. Fra i høst tilbyr vi nettbasert teoriundervisning slik at du kan gjennomføre kurset når og hvor det passer deg. Samtidig kan du få støtteundervisning «in person» i klasserom sammen med andre flyinteresserte. Flyging gjennomføres med våre instruktører i klubbens fly – vi kan tilby en moderne Cessna 172 med G1000 samt en 2-seters akrogodkjent Robin R2160.

Vi ønsker hjertelig velkommen til informasjonsmøte lørdag 26. oktober kl. 13.00 i Widerøes lokaler på Langstranda i Bodø. Vel møtt til alle interesserte!

Ta gjerne kontakt med kursansvarlig på teori@bofly.org dersom du har spørsmål.

NB – Vi oppfordrer alle interesserte til å legge inn navn og nummer for oppdateringer om kurset: http://blipilot.bofly.org