Resultater landingskonkurranse 5. september

Årets femte landingskonkurranse ble avholdt lørdag 5. september. Det så lenge ut til at vi måtte kansellere, da kun én deltager var til stede i bua da klokken viste kvart på tre. Men heldigvis dukket det opp flere og flere deltagere, og vi bestemte oss for å gi gass. Da flyene skulle trekkes ut ble det oppdaget en punktering på LZN, så vi bestemte oss for å starte med DAV, FSA og YCC. Etter hvert ble LZN lappet sammen og fikk bidratt med fire landinger.

Værforholdene var brukbare, med tidvis lave skyer som gjorde landing nr. 3 med 2000 fot overhead noe utfordrende. Vi slapp unna de verste regnbygene og hadde en flott dag på flystripa. Smidig trafikkavvikling av gjengen i tårnet gjorde at vi ble fort ferdig og kunne pakke sammen utstyret allerede klokken halv syv.

Denne gang var det veldig tett i toppsjiktet, hvor kun 41 poeng skilte  andre- og fjerdeplass i klasse 1. Øyvind gikk som eneste deltager av med seieren i klasse 3 med en meget god poengsum. Børge seilet opp som vinner av klasse 1.

Vi gratulerer begge to!

Velkommen tilbake til nye muligheter på årets siste landingskonkurranse lørdag 3. oktober!

NavnKlasseFlyTotalsum
Børge Litangen1LN-DAV155
Stein Vaag1LN-FSA336
John Eivind Skogøy1LN-LZN353
Harald Elvik1LN-DAV377
Ole Henrik Hjartøy1LN-FSA440
Freddy Eriksen1LN-FSA450
Øyvind Kvig3LN-YCC215
  • Klasse 1 – Over 200 timer
  • Klasse 2 – Under 200 timer
  • Klasse 3 – Mikro

Poenggrunnlag (pdf)